Hier vind je alle info over de evenementen die wij organiseren in onze prinsentempel Gemeenschapshuis de Stip.

Keenger Oonderein

Zondag 5 februari 2023
Gemeenschapshuis de Stip
14.11 uur


Op zondag 5 februari organiseren wij weer de jaarlijkse kinderzitting Keenger Oonderein. Tijdens deze middag zullen een keur aan Limburgse artiesten hun opwachting maken en onze feest tempel, Gemeenschapshuis de Stip, op zijn grondvesten doen schudden.
Het geheel wordt natuurlijk gepresenteerd door onze voorzitter Yancko. Tussen de optredens door zorgen onze diskjockeys ervoor dat de polonaise geen moment stil komt te staan. Wij nodigen jullie allemaal uit om samen met de Geulmennekes en hun Prinsenpaar er een geweldige middag van te maken. De deuren gaan open om 14.11 uur, en de entree... DIE IS GRATIS!  

Brunch & Babybal

Zondag 12 februari 2023
Gemeenschapshuis de Stip
12.00 uur


Op 12 februari is het weer zover… de Geulmennekes organiseren dan hun jaarlijkse brunch voor alle kinderen wonend in Meerssen, die in groep 1 t/m 8 zitten. (Je kan dus ook meedoen als je niet hier op school zit maar wel in Meerssen woont).
Prinsenpaar, ceremoniemeester en de raad van 11 van de Geulmennekes nodigen jullie uit om samen met ons te brunchen. De brunch begint om 12.00 uur, het eten duurt tot ca. 13.00 uur. Aansluitend begint een fantastische carnavalsmiddag, het Babybal. Ook ouders en familieleden mogen dan komen, maar pas om 14.00 uur.

(Vanaf 14.00 uur leggen wij de verantwoording terug bij de ouders, want dan kunnen wij niet meer opletten. Kom jullie kind(eren) dan ook ophalen als jullie niet blijven tijdens deze middag.)

Willen jullie aan deze heerlijke brunch deelnemen, zodat jullie een goede bodem hebben om te kunnen hossen en springen tijdens het Babybal, dan moeten jullie je wel even opgeven. De inschrijving is vanaf nu geopend
Na de brunch trakteren wij jullie op een spetterende feestmiddag. Dit mag je dus niet missen! Wij nodigen jullie allemaal uit om samen met de Geulmennekes en hun Prinsenpaar er een geweldige middag van te maken, en de entree... DIE IS GRATIS!

Aanmelden Brunch

Door op de knop hieronder te klikken ga je naar het aanmeldformulier voor de Geulmennekes Brunch. Let op! Enkel een ouder of voogd kan een aanmelding doen.  Aanmelden is mogelijk tot en met 9 februari. Mocht je jouw kinderen na aanmelding onverhoopt toch weer moeten afmelden, doe dit dan door een berichtje te sturen via onze contactpagina. Het is namelijk zonde als wij eten moeten weggooien.

Wij verwachten de kinderen om 11.30 uur in de Stip. Kinderen die niet naar het Babybal komen (aansluitend aan de brunch) kunnen vanaf 14.00 uur worden opgehaald.Aanmelden Brunch